.

Mrežica Drawstring Vreća za pohranu Stvari Grid Grid Grid Grid Grid Najlona VGEBY za nalaziti Kamp za Pješačenje(S-plava)

Mrežica Drawstring Vreća za pohranu Stvari Grid Grid Grid Grid Grid Najlona VGEBY za nalaziti Kamp za Pješačenje(S-plava)

HRK 96.00

Iz robe
U skladištu

Najlon obloge.Kopča za remen.Premium Materijal : Izrađen od kvalitetnog najlona, ovaj bag torba za stvari izdržljiv i super jaki.Više jednostavan : Ovaj bag torbu lakše tradicionalne torbe za prtljagu, udoban za nošenje.Stabilnost i trajnost : Tanke fuge i jačanje vratovi jastuka nude dodatnu stabilnost i trajnost kada ga koristite.Dizajn zatvaranja čipke : Vrlo lako staviti stvari prema unutra ili prema van.JAMSTVO : Ako imate bilo kakvih problema sa ovim proizvodom, možete jednostavno koristiti naše 180 dana jamstvo.Mi ga zamijeniti ili vratiti vaš novac iz bilo kojeg razloga.Ovaj bag torba je vrlo izdržljiv, lagan i izdržljiv.Postoji 5 vrsta veličine dostupni u skladu s vašim potrebama.Mi vjerujemo da se to može vam donijeti veliko vrijeme na svježem zraku!. 1. Premium materijal : Izrađen od kvalitetnog najlona, ovaj bag torbu izdržljiv i super jaki. 2. Manju težinu : Ovaj bag torbu lakše tradicionalne torbe za prtljagu, udoban za nošenje. 3.Stabilnost i trajnost : Osjetljive šavova i jačanje vratovi jastuka nude dodatnu stabilnost i trajnost kada ga koristite. 4. Dizajn zatvaranja čipke : Vrlo lako staviti stvari prema unutra ili prema van. 5. I idealna torba za pohranu za korištenje na otvorenom, kao što su kampiranje, planinarenje, putovanja i sl.

Detaljne specifikacije

Material: